Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Automatisk grarageport i den bedste kvalitet til den skarpeste pris

​Leder du efter en ny port til din garage, kan du med fordel vælge en automatisk garageport.

Hos Skjold Porte ApS i Silkeborg tilbyder vi levering og montering af alle former for el-porte, herunder garageporte, rullep​orte, ledhejse​porte og andre former for porte til garage.

Vi er Danmarks førende leverandør af portløsninger til private, og vi har kunder i hele landet. Vi leverer desuden også elektriske porte og andre portløsninger til erhverv, industri og boligforeninger, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os.

Det gælder, uanset om du skal have monteret en enkelt garageport i privatboligen, eller om vi skal levere og montere 250 porte for en boligforening.

Vi behandler vores kunder ordentligt og topprofessionelt

Det er vigtigt for os at behandle vores kunder ordentligt. Derfor gør vi vores absolut bedste for at give dig en god oplevelse, når du køber en elektrisk port gennem os.

Det gælder hele vejen igennem, lige fra den indledende kontakt til det færdige produkt, hvor du altid vil blive mødt af venligt og imødekommende personale. 

Vil du høre mere om dine muligheder?

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt - det er helt uforpligtende!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos os får du en automatisk garageport i maksimal kvalitet til den absolut skarpeste pris. Vores all inclusive-priser starter fra kun 10.995 kr. alt inkl., og med i prisen er:

  • Gratis konsulentbesøg
  • Opmåling
  • En automatisk garageport
  • Automatisk portåbner inkl. 3 fjernbetjeninger
  • Landsdækkende levering og montering.

Du har også mulighed for at vælge en dobbelt garageport, hvis du har brug for ekstra plads, eller du kan vælge at få monteret en dør eller vinduer i porten.​

Vores el-porte er udstyret med intelligent portautomatik

Alle vores el-porte er udstyret med en såkaldt intelligent portautomatik, som kan registrere alle forhindringer i forbindelse med åbning eller lukning af porten.


Systemet har en justerbar følsomhed, som kan justeres efter behov, og det vil sørge for, at porten åbner igen, hvis der skulle opstå en forhindring under lukning. Derudover er alle vores porte som standard monteret med en såkaldt soft start- og stop-funktion.


Få op til 10 års garanti på elektriske porte

Vi tilbyder op til 10 års garanti på din nye garageport fra Skjold Porte ApS, og derudover får du også 5 års garanti på selve portautomatikken.

El-porte vs. manuelle porte

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bør vælge en automatisk port frem for en manuel port til din garage, skal du bare læse med her, hvor vi gennemgår de to forskellige porttyper.


Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for rådgivning til at træffe det rette valg, er du altid meget velkommen til at kontakte os, enten på telefon 70 26 45 46 eller e-mail skjoldporte@skjoldporte.dk.

Automatisk garageport

Ønsker du at gøre din hverdag en smule nemmere, så kan du med fordel vælge en elektrisk port. En elektrisk garageport har nemlig den helt klare fordel, at du ikke selv behøver at stige ud af bilen for at åbne eller lukke porten – det eneste du bare skal gøre er at trykke på en knap på fjernbetjeningen, og porten vil automatisk lukke eller åbne.

​En automatisk garageport er derfor også særligt velegnet til ældre eller andre, der enten ikke har kræfter til at åbne porten manuelt, eller som bare ikke ønsker at bruge kræfter på det. 

Det er derfor en yderst komfortabel løsning, uanset om du skal bruge porten i privat- eller erhvervsregi. Derfor vælger mange også at skifte deres manuelle port ud med en elektrisk.


Manuel garageport

Hvis du ikke har noget imod at skulle stige ud af bilen, hver gang du skal åbne eller lukke for garageporten, så kan du også godt vælge en manuel port. 


Alle former for el-porte leveres

Om du vælger en manuel eller en elektrisk port er helt op til dig, men en automatisk port er på alle måder en fremtidssikret løsning. Vi tilbyder alle former for el-porte, uanset dit behov, herunder blandt andet:

Sikkerhed og kvalitet er altid i fokus

Vores kunders sikkerhed er altid i fokus, og derfor er alle vores porte fremstillet af højeste kvalitet, og de er også godkendte efter de gældende lovkrav på området. Vi anvender kun leverandører, som har samme høje fokus på kvalitet og sikkerhed, som vi selv har, og som vi kan stå inde for.


Derfor kan du altid være sikker på at få en automatisk garageport hos os, der er fremstillet af højeste kvalitet, og som samtidig har et højt sikkerhedsniveau.

Sikkerhedsmæssige funktioner

Vi har valgt at tilføje nogle sikkerhedsmæssige features som standard på alle vores modeller:

Fingerklemsikring

Alle vores el-porte er udstyret med både indvendig og udvendig fingerklemsikring, så selv de mindste ikke risikerer at få fingrene i klemme i portsektionerne.


Fjederbrudsikring

Køber du en elektrisk garageport hos os, behøver du ikke at bekymre dig om sikkerheden for din bil eller dine ejendele i garagen. Vores el-porte er nemlig udstyret med en såkaldt fjederbrudsikring, som holder porten forsvarligt låst hele tiden, så uvedkommende ikke har mulighed for at åbne den og komme ind til din bil eller dine andre ejendele.

Kontakt os og hør mere eller bestil et gratis konsulentbesøg

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores el-porte, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores udvalg af elektriske porte.

Du har også mulighed for at booke et gratis konsulentbesøg, uanset hvor i landet du befinder dig.


Du skal bare ringe på telefon 70 26 45 46 eller skrive til vores e-mail skjoldporte@skjoldporte.dk for en nærmere aftale. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Ring til os på:

Sociale medier

facebook-1  instagram

Skjold Porte ApS

CVR​: 37095478

Linåvej 60, 8600 Silkeborg​

Klik her for rutevejledning