Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

4 / 5 i anmeldelser​

Priser fra 10.995,- alt inkl.

Personlig service

Levering og montering af garageport til markedets skarpeste pris

Har du en gammel garageport, og overvejer du at skifte den ud med en ny? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Skjold Porte ApS i Silkeborg tilbyder vi nemlig levering og montering af garageporte til attraktive priser i hele landet. Vi er Danmarks førende leverandør af portløsninger til privatpersoner, og vi tilbyder garageporte i maksimal kvalitet til den skarpeste pris fra kun 10.995 kr. alt. inkl.*

Den enestående fremgang og succes, som Skjold Porte ApS har på det skandinaviske marked, skyldes et produktsortiment i den absolutte top. Hos os får du nemlig et tilbud om en port til garage af den absolut højeste kvalitet til helt suveræne priser.

Danmarks skarpeste all inclusive-priser på garageporte i topkvalitet

Hos Skjold Porte ApS får du et helt unikt tilbud. Vi tilbyder nemlig Danmarks bedste all inclusive-priser på en billig garageport i topkvalitet. Vores pris starter fra kun 10.995 kr. alt inkl., og med i dette tilbud får du:

 • Et gratis konsulentbesøg
 • Opmåling
 • Din nye garageport
 • Portautomatik
 • 3 stk. fjernbetjeninger
 • Levering og montering i hele landet.

Du har også mulighed for at vælge en garageport med dør eller vinduer indbygget og en dobbelt garageport, hvis du for eksempel har to biler, der skal holde i ly for natten, vind og vejr. Derudover fremstiller vi naturligvis din garageport efter mål, så den passer præcist til din garage.

Vi er desuden et ISO 9001-certificeret portfirma, og vi har mange års erfaring i branchen. Vi anvender altid vores egne montører, så vi er sikre på, at vi kan stå inde for det udførte arbejde. 

Vores virksomhed blev i sin tid etableret med det formål at levere garageporte til privatpersoner, erhverv og industri af den højeste kvalitet. Vi er derfor meget stolte af, at vi i dag kan kalde os for Danmarks førende portleverandør inden for kvalitetsporte til private.​

Få en ordentlig og professionel behandling hos os

For os er det helt essentielt at behandle vores kunder ordentligt og professionelt, og det gælder selvfølgelig allerede fra den indledende kontakt. 

Det er altafgørende for os, at vores kunder får en rigtig god oplevelse, når de køber en dyr eller billig garageport hos os, og det starter med en god behandling og et godt produkt. 


Alle vores medarbejdere er venlige og imødekommende, og du kan stole på, at vi altid holder, hvad vi lover. 

Vi lægger stor vægt på troværdighed og en topprofessionel tilgang til alle vores kunder. Derudover sørger vi naturligvis altid for at rydde pænt op efter os, så du blot kan nyde din nye garageport. 

10 grunde til at du skal købe din nye garageport hos os

Når du vælger vores attraktive tilbud på en garageport fra Skjold Porte ApS, får du:

 • Sikkerhed for maksimal levetid og funktionalitet grundet vores kompromisløse holdning til kvaliteten
 • Styrken i den anerkendende og seriøse tilgang til alle vores kunder
 • Tryghed fra start til slut med vores populære all inclusive-koncept
 • Vælg mellem mere end 15 forskellige skinnesystemer
 • Alle skinnesystemer er TÜV-gennemtestede og godkendte
 • 40-42-60 mm helgalvaniserede portsektioner, der er fuldt isoleret med PUR-skum
 • Alle vores garageporte fremstilles efter mål, så de passer din garageåbning på millimeter. Hos os er der ikke noget, der hedder standardmål
 • Porte fra 1,3 til 8 meters bredde og fra 1,5 til 6 meters højde
 • 5 års garanti på portautomatikken
 • Op til 10 års garanti på din nye garageport.

Se udvalget af vores portmodeller her

*UDGANGSPUNKTET FOR PRISSÆTNINGEN

 • ​B/H < 2000 x 1800 mm.
 • ​Standard hvid.
 • ​Overfladestrukturen Woodgrain.
 • ​Normal overhøjde.


​​10 års garanti - din sikkerhed for topkvalitet!
*I henhold til gældende salgs- og leveringsbetingelser.

Vil du høre mere om garageporte?

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt - det er helt uforpligtende!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gør som Jan Pytlick og over 50.000 andre​ glade familier

Køb en port fra Skjold Porte ApS!​

"Jeg valgte selvfølgelig også Skjold Porte som min leverandør" - Jan Pytlick, Fyn

Hvilken garageport skal jeg vælge?

Når det kommer til garageporte, findes der er utal af forskellige muligheder, og der er mange overvejelser, man bør gøre sig, inden man beslutter sig for, hvilken type port til garage man skal vælge. Derfor får du her en gennemgang af de mest almindelige porttyper, og ellers står vores konsulenter altid klar med professionel rådgivning.


Ledhejseport
Ledhejseporte kører sikkert og effektivt op under taget og er en af de mest populære løsninger til garagen. Fordi porten netop kører op under taget, så frigøres der en masse plads inde i selve garagen, som du kan benytte til ekstra opbevaring. Du har dog ikke mulighed for opbevaring eller belysning i loftet, der hvor porten kører op, når garagen skal åbnes.


Rulleport
Rulleporte har den klare fordel, at de stort set ikke optager noget plads oppe over portåbningen, og de er derfor særligt velegnede til dig, der enten i forvejen har en lille garage, eller hvis du bare ønsker at få maksimal udnyttelse af garagen.


Hurtigport
Hurtigporte er særligt velegnede til dig, der først og fremmest har et behov for, at porten åbner hurtigt. Denne porttype har en meget kraftig portdug, og den kan derfor anvendes til mange forskellige behov.


Industriport
Industriporte er for dig, der skal bruge en ny port til eksempelvis lagerhaller, landbrug eller andre former for erhverv.


Dobbelt garageport
Har du behov for en garage med plads til to biler, så er en dobbelt garageport den mest ideelle løsning for dig.


Automatisk port
En automatisk port er for dig, der ønsker at gøre hverdagen en lille smule nemmere. En elektrisk port med motor kan nemlig styres via en fjernbetjening eller en app til din smartphone, og du slipper derfor for at skulle ud af bilen for at åbne eller lukke porten – du trykker bare på en knap i stedet for.


Manuel port
En manuel port er for dig, der ikke har noget imod at skulle ud af bilen for at lukke eller åbne porten. Langt de fleste vælger i dag at skifte deres manuelle porte ud med garageporte med portautomatik.


Isoleret garageport
Garageporte findes både i en isoleret og en ikke-isoleret variant, og hvilken variant du vælger afhænger i sidste ende af, hvad dit behov er. Har du brug for at anvende din garage til opbevaring af ejendele, som ikke kan tåle kolde temperaturer, eller ønsker du for eksempel at bruge dele af din garage til et fitnessområde, så kan det være en rigtig god ide at vælge en isoleret garageport. Har du ikke brug for dette, kan du vælge en garageport, der ikke er isoleret.

Garageport med dør eller vinduer

Har du behov for vinduer eller en dør i din garageport, er der heldigvis også mulighed for det. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have mulighed for at komme ind i garagen uden at skulle åbne for porten, eller det kan være, at du ønsker lys gennem vinduerne ind i garagen. Vi tilbyder en garageport med dør eller vinduer, der passer til porten, til en attraktiv pris

Kun det bedste er godt nok til vores kunder

For vores kunder er kun det bedste godt nok, og derfor forhandler vi udelukkende garageporte af højeste kvalitet fra de førende producenter på markedet, som vi 100 % kan stå inde for. For os er det vigtigt, at vores leverandører har samme fokus på anvendelsen af kvalitetsmaterialer, som vi har, ligesom det er altafgørende, at de også lægger stor vægt på sikkerheden.

Vi anvender følgende leverandører:

 • Paneler: Thyssen Krupp Höesch, Epco
 • Skinnesystemer og andre komponenter: Flexiforce
 • Portautomatik: Somfy, Marantex, GFA.

Vi har fokus på din sikkerhed

Vores absolutte førsteprioritet er din sikkerhed, når du anvender vores garageporte, og alle vores porte er naturligvis produceret efter de gældende lovkrav. Faktisk er vores sikkerhedsniveau intet mindre end eksemplarisk. Det er baseret på systemer, der har til formål at eliminere og forebygge enhver risiko for materiel skade samt personskade – selv ved mange års daglig brug af porten.

Få foretaget et servicetjek af din garageport

Selvom vores port til garage fremstilles i absolut højeste kvalitet, så bliver de slidte ved regelmæssig brug, ligesom mange andre maskiner. Derfor anbefaler vi, at du løbende får foretaget et servicetjek af din garageport, så du giver den de mest optimale betingelser for at kunne holde i rigtig mange år ud i fremtiden.

Med et regelmæssigt serviceeftersyn forlænger du ikke bare portens levetid, men du kan også minimere de samlede vedligeholdelsesomkostninger ved for eksempel at opdage eventuelle skader i tide.

Kontakt os og bestil et gratis konsulentbesøg

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg af garageporte, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om forskellene på de forskellige porttyper, så skal du endelig bare kontakte os.

Vi er altid klar med vores professionelle rådgivning, da det vigtigste for os er, at du får den rette løsning, der passer til lige netop dine behov.

Du kan med fordel også vælge at bestille et gratis konsulentbesøg – så sender vi en af vores dygtige konsulenter ud til din adresse – helt uforpligtende – til en samtale med dig omkring dine ønsker og behov til din nye garageport.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 70 26 45 46, men du kan også skrive til vores e-mail skjoldporte@skjoldporte.dk, hvis det passer dig bedre. Derudover har du også mulighed for at benytte vores kontaktformular her på siden – så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse inden for kort tid.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Søg efter porte, skinnesystemer, tilbehør og meget mere.