Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Levering og montering af garageport til markedets skarpeste pris

Har du en gammel garageport, og overvejer du at skifte den ud med en ny? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Skjold Porte ApS i Silkeborg tilbyder vi nemlig levering og montering af garageporte til attraktive priser i hele landet. Vi er Danmarks førende leverandør af portløsninger til privatpersoner, og vi tilbyder garageporte i maksimal kvalitet til den skarpeste pris fra kun 10.995 kr. alt. inkl.*

Den enestående fremgang og succes, som Skjold Porte ApS har på det skandinaviske marked, skyldes et produktsortiment i den absolutte top. Hos os får du nemlig et tilbud om en port til garage af den absolut højeste kvalitet til helt suveræne priser.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt - det er helt uforpligtende!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stadig i tvivl om, hvilken model passer bedst til din garage?

Er du stadig i tvivl om, hvilken model passer bedst til din garage? Find inspiration i vores galleri.

Danmarks skarpeste all inclusive-priser på garageporte i topkvalitet

Hos Skjold Porte ApS får du et helt unikt tilbud. Vi tilbyder nemlig Danmarks bedste all inclusive-priser på en billig garageport i topkvalitet. Vores pris starter fra kun 10.995 kr. alt inkl., og med i dette tilbud får du:

 • Et gratis konsulentbesøg
 • Opmåling
 • Din nye garageport
 • Portautomatik
 • 3 stk. fjernbetjeninger
 • Levering og montering i hele landet.

Du har også mulighed for at vælge en garageport med dør eller vinduer indbygget og en dobbelt garageport, hvis du for eksempel har to biler, der skal holde i ly for natten, vind og vejr. Derudover fremstiller vi naturligvis din garageport efter mål, så den passer præcist til din garage.

Vi er desuden et ISO 9001-certificeret portfirma, og vi har mange års erfaring i branchen. Vi anvender altid vores egne montører, så vi er sikre på, at vi kan stå inde for det udførte arbejde.

Vores virksomhed blev i sin tid etableret med det formål at levere garageporte til privatpersoner, erhverv og industri af den højeste kvalitet.

Vi er derfor meget stolte af, at vi i dag kan kalde os for Danmarks førende portleverandør inden for kvalitetsporte til private.​​​

Se udvalget af vores portmodeller her

*UDGANGSPUNKTET FOR PRISSÆTNINGEN

 • ​B/H < 2000 x 1800 mm.
 • ​Standard hvid.
 • ​Overfladestrukturen Woodgrain.
 • ​Normal overhøjde.


​​10 års garanti - din sikkerhed for topkvalitet!
*I henhold til gældende salgs- og leveringsbetingelser.

Få en ordentlig og professionel behandling hos os

Alle vores medarbejdere er venlige og imødekommende, og du kan stole på, at vi altid holder, hvad vi lover.

​​

For os er det helt essentielt at behandle vores kunder ordentligt og professionelt, og det gælder selvfølgelig allerede fra den indledende kontakt.

​​

Det er altafgørende for os, at vores kunder får en rigtig god oplevelse, når de køber en dyr eller billig garageport hos os, og det starter med en god behandling og et godt produkt.

​​

Vi lægger stor vægt på troværdighed og en topprofessionel tilgang til alle vores kunder. Derudover sørger vi naturligvis altid for at rydde pænt op efter os, så du blot kan nyde din nye garageport.

10 grunde til at du skal købe din nye garageport hos os

Når du vælger vores attraktive tilbud på en garageport fra Skjold Porte ApS, får du:

 1. Sikkerhed for maksimal levetid og funktionalitet grundet vores kompromisløse holdning til kvaliteten
 2. Styrken i den anerkendende og seriøse tilgang til alle vores kunder
 3. Tryghed fra start til slut med vores populære all inclusive-koncept
 4. Vælg mellem mere end 15 forskellige skinnesystemer
 5. Alle skinnesystemer er TÜV-gennemtestede og godkendte
 6. 40-42-60 mm helgalvaniserede portsektioner, der er fuldt isoleret med PUR-skum
 7. Alle vores garageporte fremstilles efter mål, så de passer din garageåbning på millimeter. Hos os er der ikke noget, der hedder standardmål
 8. Porte fra 1,3 til 8 meters bredde og fra 1,5 til 6 meters højde
 9. 5 års garanti på portautomatikken
 10. Op til 10 års garanti på din nye garageport.

Få foretaget et servicetjek af din garageport

Selvom vores port til garage fremstilles i absolut højeste kvalitet, så bliver de slidte ved regelmæssig brug, ligesom mange andre maskiner. 

Derfor anbefaler vi, at du løbende får foretaget et servicetjek af din garageport, så du giver den de mest optimale betingelser for at kunne holde i rigtig mange år ud i fremtiden.

Med et regelmæssigt serviceeftersyn forlænger du ikke bare portens levetid, men du kan også minimere de samlede vedligeholdelsesomkostninger ved for eksempel at opdage eventuelle skader i tide.

​Vi har fokus på din sikkerhed

​Vores absolutte førsteprioritet er din sikkerhed, når du anvender vores garageporte, og alle vores porte er naturligvis produceret efter de gældende lovkrav. Faktisk er vores sikkerhedsniveau intet mindre end eksemplarisk. Det er baseret på systemer, der har til formål at eliminere og forebygge enhver risiko for materiel skade samt personskade – selv ved mange års daglig brug af porten.

Kontakt os og bestil et gratis konsulentbesøg​

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg af garageporte, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om forskellene på de forskellige porttyper, så skal du endelig bare kontakte os.

Vi er altid klar med vores professionelle rådgivning, da det vigtigste for os er, at du får den rette løsning, der passer til lige netop dine behov.

​​

Du kan med fordel også vælge at bestille et gratis konsulentbesøg – så sender vi en af vores dygtige konsulenter ud til din adresse – helt uforpligtende – til en samtale med dig omkring dine ønsker og behov til din nye garageport.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 70 26 45 46, men du kan også skrive til vores e-mail skjoldporte@skjoldporte.dk, hvis det passer dig bedre. Derudover har du også mulighed for at benytte vores kontaktformular her på siden – så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse inden for kort tid.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

Kontakt os

Ring til os på:

Sociale medier

facebook-1  instagram

Skjold Porte ApS

CVR​: 37095478

Linåvej 60, 8600 Silkeborg​

Klik her for rutevejledning