Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Montering af ledhejseport i højeste kvalitet til en skarp pris

​Er du på jagt efter en ny garageport? så kan en ledhejseport være den perfekte løsning for dig. Hos Skjold Porte ApS i Silkeborg har vi mange års erfaring inden for alle former for porte til garage, som vi leverer og monterer til ganske konkurrencedygtige priser for privatpersoner, industri og erhvervslivet i hele Danmark.

Danmarks førende portleverandør til private

Vi er Danmarks førende leverandør af portløsninger for private, og vi tilbyder det bedste produkt på markedet til den skarpeste pris. Takket være vores all inclusive-koncept er alt inkluderet i aftalen, og vores priser starter fra kun 10.995 kr. alt inkl. Med i denne pris får du:

 • Et gratis konsulentbesøg
 • Opmåling til din nye port
 • Den nye ledhejseport
 • Portautomatik inkl. 3 fjernbetjeninger
 • Levering og montering i hele Danmark.

Vi tilbyder maksimal kvalitet til den skarpest mulige pris.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt - det er helt uforpligtende!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi behandler vores kunder professionelt og med respekt

En væsentlig del af vores værdigrundlag handler om at behandle vores kunder professionelt og med respekt.

Det er vigtigt for os, at vores kunder får en rigtig god oplevelse, når de handler hos os, og derfor er du altid garanteret en ordentlig behandling.

Du vil altid blive mødt af imødekommende personale, uanset om der er tale om den telefoniske kontakt, eller om du har besøg af vores konsulent eller montør.​

Det er altafgørende for os at være en troværdig virksomhed. Vi lover derfor aldrig noget, som vi ikke kan holde, og vi overholder altid vores aftaler omkring tid, sted, pris og produkt. Du kan med andre ord regne med os.

Kun vores egne montører

​Vi anvender altid kun vores egne montører for at sikre, at vi kan stå inde for det udførte arbejde, og vi rydder altid ordentligt op efter os, når vi er færdige med at montere din nye ledhejseport. Derudover kan du være helt sikker på, at vi aldrig forlader stedet, før din opgave er færdig.

Vi tilbyder dig med andre ord god behandling hele vejen igennem forløbet – lige fra den indledende kontakt til det færdige produkt.

Derfor bør du vælge vores ledhejseporte​​

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge at købe din nye ledhejseport hos os. Når du vælger vores attraktive tilbud på en ledhejseport fra Skjold Porte ApS, får du blandt andet:

 • En ISO 9001-certificeret port
 • Op til 10 års garanti på porten og 5 års garanti på portautomatikken
 • Mulighed for at vælge mellem alle RAL-farver
 • Højeste kvalitet og sikkerhedsniveau
 • Danmarks bedste all inclusive-priser ift. kvaliteten – fra kun 10.995 kr. inkl. moms.


Derudover tilbyder vi en række ekstra muligheder og attraktivt tilbehør.​​

Ønsker du at få monteret vinduer i din ledhejseport, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer, ligesom du også kan vælge en sidedør eller gennemgangsdør, der matcher din port. Sidedørene leveres i samme farve og design som porten, og du kan vælge mellem alle RAL-farver. 

Dørkarm og -ramme er fremstillet i kraftige aluminiumsprofiler, så du kan være sikker på at få en holdbar løsning.

Vi tilbyder også mulighed for montering af fotocelle, en Wi-Fi-baseret app, som du kan bruge til at fjernstyre din port via din smartphone, et trådløst kodetastatur og meget, meget mere.​

Hvad er en ledhejseport?

Ledhejseporte er nogle af de allermest populære garageporte, og det skyldes, at den dækker de behov, som langt de fleste personer har til en garageport.

En ledhejseport kører sikkert og effektivt op under taget, og det skaber en del ekstra plads inde i garagen, som porten ellers ville tage. Den er derfor særligt velegnet til dig, der enten har en lille garage, hvor der er behov for at udnytte pladsen maksimalt for at få plads til det hele, eller til dig der bare ønsker en helt almindelig port, som ikke tager for meget plads i garagen.

​Der findes også mange andre porttyper​

​Selvom ledhejseporte er nogle af de mest populære porte, findes der også rigtig mange andre porttyper, som kan være relevante for dig at kende til, inden du træffer den endelige beslutning om, hvilken port du skal vælge. Derfor får du her en gennemgang af nogle af de mest almindelige porttyper udover ledhejseporten:

Rulleporte

En rulleport optager stort set ingen plads over portåbningen, da den ruller sig sammen, og den er derfor ideel, hvis du har en meget lille garage, eller hvis du blot ønsker at udnytte din plads maksimalt.

Hurtigporte

En hurtigport har den klare fordel, at den kan åbnes meget hurtigt, så har du et stort behov for det, vil denne type port være oplagt for dig.​

Industriporte

En industriport anvendes for eksempel i lagerhaller, landbruget og i andre former for erhverv, men en industriport kan sagtens være en ledhejseport, rulleport eller hurtigport.

Manuelle porte

De fleste manuelle porte bliver i dag skiftet ud med automatiske porte, men ønsker du en port, som du kan åbne manuelt, kan du med fordel vælge en manuel port.​

Automatiske porte

Gør hverdagen nemmere ved at investere i en automatisk port. På den måde slipper du for at skulle ud af bilen, hver gang du skal åbne eller lukke for porten. I stedet for kan du styre den via en fjernbetjening, en trådløs knap eller en app.​

Andre typer porte

Du har også mulighed for at vælge en garageport med dør, en dobbelt garageport eller en isoleret port.

Vi anvender kun de bedste producenter på markedet

For os er det vigtigt, at vores producenter har de samme værdier, som vi har, og derfor kan vi stå 100 % inde for de leverandører, som vi benytter os af. Vi anvender udelukkende de førende producenter på det europæiske marked, herunder:

 • Thyssen Krupp Höesch, Epco - paneler
 • Flexiforce – skinnesystemer og andre komponenter
 • Somfy, Marantec, GFA – portautomatik.

​Din sikkerhed er vores førsteprioritet

Vores førsteprioritet er altid brugernes sikkerhed, og du kan være helt tryg ved, at vores ledhejseporte og andre porttyper er fremstillet efter de gældende lovkrav.

Derudover har vi sørget for at tilføje en række smarte funktioner, der øger sikkerhedsniveauet:

Portautomatik med elektroniske sensorer

Alle vores porte er udstyret med intelligent portautomatik, der har en justerbar følsomhed. Dette system kan registrere enhver forhindring, og den vil øjeblikkeligt sørge for, at porten åbner igen i tilfælde heraf. Desuden er systemet som standard monteret med soft start og stop.

Fjederbrudsikring

Alle porte er som standard monteret med fjederbrudsikring, som har til formål at holde porten forsvarligt låst hele tiden, så uvedkommende ikke kan åbne den og komme ind til din bil eller dine øvrige ejendele.

Fingerklemsikring

Alle vores porte er ligeledes udstyret med indvendig og udvendig fingerklemsikring, så selv børn ikke kan risikere at få fingrene i klemme i porten.

Kontakt os og book et gratis konsulentbesøg

Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores virksomhed eller vores porte, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores sortiment, eller hvis du ønsker yderligere informationer omkring vores ledhejseport-pris, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi står også klar med vores kyndige rådgivning, så du kommer godt i gang med processen omkring din nye port.

Du kan også vælge at booke et gratis konsulentbesøg, og det gælder naturligvis, uanset hvor i landet du er bosat. Vi sender vores dygtige konsulent ud til dig for at gennemgå dine ønsker og behov.

Alt du skal gøre er at ringe til os på telefon 70 26 45 46 og aftale nærmere. Du kan også vælge at skrive til vores e-mail skjoldporte@skjoldporte.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

Ring til os på:

Sociale medier

facebook-1  instagram

Skjold Porte ApS

CVR​: 37095478

Linåvej 60, 8600 Silkeborg​

Klik her for rutevejledning