Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

4 / 5 i anmeldelser​

Priser fra 10.995,- alt inkl.

Personlig service

Landsdækkende portservice

Trænger din garageport til et serviceeftersyn? Hos Skjold Porte ApS i Silkeborg har vi mange års erfaring med portservice til en billig pris. Vores lagerfaciliteter er beliggende i Silkeborg i Jylland og i Roskilde på Sjælland, men vi hjælper dig  naturligvis gerne med dit serviceeftersyn, uanset om du kommer fra Jylland, Sjælland eller et andet sted i Danmark. 

Vi er Danmarks førende leverandør af portløsninger til private, og vi sørger altid for at behandle vores kunder professionelt og med respekt. 

Det betyder blandt andet, at vi altid overholder alle vores indgåede aftaler, og at du altid vil blive mødt af venligt og imødekommende personale, uanset hvem du taler med. 

Løbende portservice betaler sig

Der er masse forskellige dele i en port, der kan blive nedslidt, og ligesom med alt andet, der bruges dagligt, bliver en port også slidt.

Vi anbefaler derfor, at du jævnligt får foretaget et port-service, så du sikrer dig, at porten fungerer, som den skal, og så du kan minimere omkostninger forbundet med reparationer.

Med løbende garageport-service kan du forlænge portens levetid, ligesom du har mulighed for at opdage potentielle skader i tide, før de bliver til en bekostelig affære.

For både privatpersoner, virksomheder og industrien er det vigtigt at have en port, der fungerer, som den skal, så bilen ikke pludselig er lukket inde, eller så man ikke kan komme ind med sin bil. Giv derfor din port de absolut bedste betingelser ved at få foretaget portservice hos os.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om portservice, eller kunne du tænke dig information omkring vores priser, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os og hør mere på telefon 70 26 45 46, e-mail skjoldporte@skjoldporte.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du høre mere om portservice?

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt - det er helt uforpligtende!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gør som Jan Pytlick og over 50.000 andre​ glade familier

Køb en port fra Skjold Porte ApS!​

"Jeg valgte selvfølgelig også Skjold Porte som min leverandør" - Jan Pytlick, Fyn

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Søg efter porte, skinnesystemer, tilbehør og meget mere.