Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Landsdækkende portservice

Trænger din garageport til et serviceeftersyn? Hos Skjold Porte ApS i Silkeborg har vi mange års erfaring med portservice til en billig pris.

Vores lagerfaciliteter er beliggende i Silkeborg i Jylland og i Roskilde på Sjælland, men vi hjælper dig naturligvis gerne med dit serviceeftersyn, uanset om du kommer fra Jylland, Sjælland eller et andet sted i Danmark.

Vi er Danmarks førende leverandør af portløsninger til private, og vi sørger altid for at behandle vores kunder professionelt og med respekt.

Det betyder blandt andet, at vi altid overholder alle vores indgåede aftaler, og at du altid vil blive mødt af venligt og imødekommende personale, uanset hvem du taler med.​

Vejledning til vedligeholdelse af ledhejseporte fra Skjold Porte

Smøring mv.

Læbetætningerne af gummi smøres jævnligt med alm. silikonespray el. stift. Specielt de to vertikale læbetætninger som portpanelerne ligger til mod, bør smøres med jævne mellemrum og min. fire gange årligt og særligt i perioder med længerevarende frost eller meget tørt og varmt vejrlig.

Øvrige bevægelige dele af metal smøres med en syrefri kædeolie, gerne spray.

Alle de bevægelige komponenter såsom beslag mellem panelerne, kuglelejerne i køreruller, vendehjul til wiretrækket mv. bør smøres med jævne mellemrum, gerne to-fire gange årligt afhængigt af brugen. Tommelfingerreglen er, når porten begynder at ”sige” lidt mere end vanligt, er det tid til at smøre.

Rengøring mv.

Portpanelerne bør vaskes med vand evt. tilsat en smule alm. autoshampoo med voks.

Alle indvendige køreskinner, her specielt de vandrette, aftørres min. to gange årligt for støv og smuds.

Porte med automatisk drift: Inden evt. ny programmering eller justering af portautomatik, se venligst den pågældende medfølgende manual, og læs vejledningen hertil.

Efterspænding af komponenter mv., samt i særdeleshed balancen i porten og spændet i torsionsfjedresystemet, bør udføres af vore certificerede serviceteknikere.

Reservedele mv.

Kontakt os ved behov for reservedele, komponenter mv. eller for tegning af en årlig service aftale.​

Løbende portservice betaler sig

Der er masse forskellige dele i en port, der kan blive nedslidt, og ligesom med alt andet, der bruges dagligt, bliver en port også slidt.

​Vi anbefaler derfor, at du jævnligt får foretaget et port-service, så du sikrer dig, at porten fungerer, som den skal, og så du kan minimere omkostninger forbundet med reparationer.

​Med løbende garageport-service kan du forlænge portens levetid, ligesom du har mulighed for at opdage potentielle skader i tide, før de bliver til en bekostelig affære.

​For både privatpersoner, virksomheder og industrien er det vigtigt at have en port, der fungerer, som den skal, så bilen ikke pludselig er lukket inde, eller så man ikke kan komme ind med sin bil.

Giv derfor din port de absolut bedste betingelser ved at få foretaget portservice hos os.

Kontakt os og hør nærmere omkring vores portservice​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Ring til os på:

Sociale medier

facebook-1  instagram

Skjold Porte ApS

CVR​: 37095478

Linåvej 60, 8600 Silkeborg​

Klik her for rutevejledning