Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vores produkt

​Kvalitet, der imponerer​

​Skjold Porte ApS blev etableret med visionen om, at levere portløsninger m.v. af den allerhøjeste kvalitet. Skjold Porte ApS har fra begyndelsen forfulgt, udviklet og opfyldt denne vision. Denne klare holdning, som gennem årevis har begejstret vores kunder, bidrager til vores markedsposition i dag som Danmarks førende leverandør af portløsninger til private i den maksimale kvalitet.

​​Vores tilstedeværelse og succes i markedet er grundet i vores kompromisløse holdning til, at kun det bedste er godt nok til vores kunder. Vi har derfor med stor omhu udelukkede valgt de absolut førende producenter på markedet af paneler, skinnesystemer, komponenter og portautomatikker m.v.

  • Thyssen Krupp Höesch, Epco - primære panelleverandører
  • Flexiforce - skinnesystemer, komponenter m.v.
  • Somfy, Marantec, GFA - portautomatikker

Disse leverandører er særligt udvalgte i forhold til deres årelange erfaring, "know-how", løsninger og teknologi, samt det væsentlige for dem alle i, at den højeste kvalitet er en bærende del af deres virksomhed. Men i særdeleshed - og langt væsentligere for os - i vores kunders tilfredshed.​​

Vi vil fortsætte med at forfølge denne vision, således at vi på basis af vores "know-how", strenge kvalitetskrav, nytænkning og kontinuerlige udvikling styrker vores position blandt leverandørerne på det skandinaviske marked. ​ISO 9001-certificeret.

Kontakt os

Ring til os på:

Sociale medier

facebook-1  instagram

Skjold Porte ApS

CVR​: 37095478

Linåvej 60, 8600 Silkeborg​

Klik her for rutevejledning