Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Industriporte til landbrug og erhverv​​

Skal du bruge en industriport? Hos Skjold Porte ApS har vi mange års erfaring, og vi kan tilbyde levering og montering af industriporte i højeste kvalitet til en skarp pris i hele landet.

Vi kommer naturligvis også gerne ud og måler op, så du kan være sikker på at få en ny port, der passer i størrelsen.

Vores portfirma i Silkeborg er ISO 9001-certificeret, og vi lægger stor vægt på at levere portløsninger i en høj kvalitet med et højt sikkerhedsniveau til en god pris.

Det er meget vigtigt for os at behandle vores kunder ordentligt og professionelt, og du er derfor altid garanteret imødekommende service fra alle vores medarbejdere.

Vi overholder altid alle vores aftaler, og vores montører sørger altid for at rydde pænt op efter dem selv, når de har monteret din nye port.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt - det er helt uforpligtende!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores udvalg af industriporte

Hos Skjold Porte ApS forhandler vi et bredt udvalg af industriporte med mange forskellige tilvalgsmuligheder.

Vores porte findes i op til 8 meters bredde og 6 meters højde, og du kan vælge mellem følgende modeller:

  • Model Industri K2 IS - Stål - med de smalle horisontale linjer
  • Model Industri K2 IM - Stål - med de micro-profilerede linjer
  • Model Industri K2 IA - Aluminium - med de smalle horisontale linjer
  • Model Industri K2 IP - Lysbånd/fullvision-sektioner.

Der findes flere forskellige typer porte til industri, og det kan derfor være en rigtig god idé at gøre sig nogle konkrete overvejelser omkring, hvad den nye port skal kunne. Nedenfor finder du en kort beskrivelse af de mest almindelige porte til industrien:​

Ledhejseporte

En ledhejseport giver dig en sikker og ikke mindst praktisk adgang til den pågældende bygning, da porten kører sikkert og effektivt op under taget. Derved frigør den en del plads i rummet, som du kan drage udnytte af.

Rulleporte

En rulleport giver, ligesom ledhejseporten, ekstra plads både ude og inde. Det er for eksempel muligt at parkere lige foran rulleporten, uden at det vil tage plads fra loftområdet.

Ovenstående porte er særligt velegnede til garageporte, men de kan også anvendes til mange andre formål.

Løbende serviceeftersyn på din industriport

Vi tilbyder også løbende portservice, så du kan være sikker på, at din port fungerer, som den skal.

Industriporte er udsat for en del slid, og derfor kan det godt betale sig løbende at få porten efterset, så eventuelle skader kan opdages i tide, men også så du er sikker på, at du kan komme ind og ud af porten, når du har behov for det.

Kontakt os og book et uforpligtende konsulentbesøg

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg inden for industriporte, eller kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at få en port, der passer til lige præcis dine ønsker og behov, så hører vi meget gerne fra dig. Vi tilbyder et gratis konsulentbesøg, hvor vi blandt andet kommer ud og måler op, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud.


Er du interesseret i at høre mere, eller har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 70 26 45 46 eller e-mail skjoldporte@skjoldporte.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Så vender vi retur hurtigt muligt.

Kontakt os

Ring til os på:

Sociale medier

facebook-1  instagram

Skjold Porte ApS

CVR​: 37095478

Linåvej 60, 8600 Silkeborg​

Klik her for rutevejledning