Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rulleporte i maksimal kvalitet til markedets skarpeste pris

​Er du på jagt efter en port, der ikke optager for meget af pladsen i din garage? Så er en elektrisk rulleport måske den rette løsning for dig.

Hos Skjold Porte ApS i Silkeborg er vi Danmarks førende portleverandør til private, og vi forhandler et stort udvalg af porte til ethvert behov i hele landet. Vores kunder dækker både over privatpersoner, industri og erhverv.

​​

Vi er et landsdækkende ISO 9001-certificeret portfirma, der kan tilbyde en all inclusive-løsning, der indebærer en port i markedets bedste kvalitet til den skarpest mulige pris.​

Vil du høre mere om dine muligheder?

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt - det er helt uforpligtende!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fordelene ved at vælge en rulleport

En rulleport er særligt velegnet som garageport eller industriport, da det er en meget pladsbesparende port. Du slipper for at skulle have plads foran porten til åbning og lukning, og du har mulighed for at benytte loftområdet til ekstra opbevaring eller belysning.

Rulleporte har nemlig den klare fordel, modsat for eksempel en ledhejseport, at de ruller lodret op og ned, så de ikke optager plads fra det indvendige areal. Det er især en stor fordel for dig, som i forvejen ikke har ret meget plads, men også for dig der blot ønsker at udnytte pladsen maksimalt.

Vores kunder bliver altid behandlet ordentligt

Det er afgørende for os, at vores kunder får en god oplevelse, når de køber en port hos os. Derfor er det en grundlæggende del af vores DNA, at vi behandler vores kunder ordentligt, og det gælder lige fra den indledende kontakt til det færdige produkt.


Vi lover heller aldrig noget, som vi ikke kan holde, og vi overholder alle vores aftaler. Du kan derfor stole på os.
Vores personale er altid venligt og imødekommende, uanset om du ringer eller skriver til os, eller om du får besøg af vores konsulent eller montør.

Desuden forlader vi aldrig din opgave, før den er færdig, og vi sørger altid for at rydde grundigt op efter os selv, når vi har monteret din port.

For os er kvalitet en mærkesag, og derfor anvender vi kun de førende producenter på det europæiske marked, ligesom vi også kun anvender vores egne montører, så vi er sikre på, at vi kan stå inde for det udførte arbejde.

Hos Skjold Porte ApS får du markedets bedste produkt, god og professionel behandling samt den skarpest mulige pris.​

Køb en rulleport i kompromisløs kvalitet

For os er kvalitet og sikkerhed det absolut vigtigste, når det kommer til rulleporte og alle vores andre porttyper, og derfor anvender vi kun dygtige samarbejdspartnere, der har samme høje krav til både kvalitet og sikkerhed, som vi har.

​Du er derfor garanteret en port i topkvalitet, og alle vores modeller fremstilles efter specialmål, så du kan være helt tryg ved, at den passer 100 %. Desuden er porten isoleret og kan køre automatisk. Vi kan levere porte fra 1,3 til 8 meters bredde samt fra 1,5 til 6 meters højde, og vi giver op til 10 års garanti på porten samt 5 års garanti på portautomatikken.

Regelmæssigt serviceeftersyn

Rulleporte bliver, ligesom alle andre porte, udsat for slitage, og vi anbefaler derfor, at du får din rulleport efterset af en specialist fra tid til anden. 

Vi tilbyder også regelmæssig portservice efter aftale med dig, så du altid kan være sikker på, at din port fungerer optimalt. 

Ved at få foretaget et jævnligt serviceeftersyn af din port kan potentielle skader opdages i tide, og det kan godt betale sig økonomisk.

​Kontakt os og book et gratis konsulentbesøg​

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved en rulleport, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få besøg af vores dygtige konsulent? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.​ Vi står også gerne klar med professionel rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken type port der bedst kan betale sig til dine behov, eller hvis du blot har brug for en gennemgang af de forskellige muligheder.

​​Du kan med fordel ringe til os på telefon 70 26 45 46, men du kan også skrive til vores e-mail skjoldporte@skjoldporte.dk eller benytte vores kontaktformular, hvis du foretrækker det. I så fald vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Ring til os på:

Sociale medier

facebook-1  instagram

Skjold Porte ApS

CVR​: 37095478

Linåvej 60, 8600 Silkeborg​

Klik her for rutevejledning