Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

4 / 5 i anmeldelser​

Priser fra 10.995,- alt inkl.

Personlig service

Profil​

Kvalitet der imponerer​

​Skjold Porte ApS blev etableret med visionen om, at levere port løsninger m.v. af den allerhøjeste kvalitet. Skjold Porte ApS har fra begyndelsen forfulgt, udviklet og opfyldt denne vision. Denne klare holdning, som gennem årevis har begejstret vores kunder, bidrager til vores markeds position i dag, som Danmarks førende leverandør af port løsninger til private i den maksimale kvalitet.

​Vores tilstedeværelse og succes i markedet er grundet i vores kompromisløse holdning til, at kun det bedste er godt nok til vores kunder. Vi har derfor med stor omhu udelukkede valgt de absolut førende producenter på markedet af paneler, skinnesystemer, komponenter og port automatikker m.v.

  • Thyssen Krupp Höesch, Epco - primære panel leverandører
  • Flexiforce - skinnesystemer, komponenter m.v.
  • Somfy, Marantec, GFA - port automatikker

Disse leverandører er særligt udvalgte i forhold til deres årelange erfaring, "know-how", løsninger og teknologi, samt det væsentlige for dem alle i, at den højeste kvalitet er en bærende del af deres virksomhed. Men i særdeleshed - og langt væsentligere for os - i vores kunders tilfredshed.​

Vi vil fortsætte med at forfølge denne vision, således at vi på basis af vores "know-how", strenge kvalitetskrav, nytænkning og kontinuerlige udvikling styrker vores position blandt leverandørerne på det skandinaviske marked.

ISO 9001 certificeret.

Vil du høre mere om alt det, vi kan?

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt - det er helt uforpligtende!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gør som Jan Pytlick og over 50.000 andre​ glade familier

Køb en port fra Skjold Porte ApS!​

"Jeg valgte selvfølgelig også Skjold Porte som min leverandør" - Jan Pytlick, Fyn

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Søg efter porte, skinnesystemer, tilbehør og meget mere.