Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

4 / 5 i anmeldelser​

Priser fra 10.995,- alt inkl.

Personlig service

ÅRETS PORTløsning

Som ny kunde hos Skjold Porte får du muligheden for, at blive den glade ejer af årets portløsning. Uanset om det drejer sig om leverance af en enkelt eller flere porte som er faktureret i kalenderåret, så deltager du i puljen med din samlede ordre som gevinst.

​Årets portløsning er som sådan ikke tænkt som en konkurrence, men fra vores side mere som en uforbeholden KÆMPE STOR TAK til de tusindvis af kunder, som hvert år vælger Skjold Porte.​

  • ​Det er nemlig takket være alle jer som ved valget af Skjold Porte som jeres foretrukne leverandør, gør det muligt for os at fastholde det simple koncept maksimal kvalitet til markedets skarpeste priser.
  • ​Fordi det er de massive mængder af portløsninger vi hvert år leverer og monterer overalt i Danmark, som gør forskellen og netop gør det muligt for os at fastholde konceptet og udbygge vores position som en absolut førende leverandør af porte på markedet.


​Da vi for mere end 15 år siden fostrede og investerede i ideen om, at det bærende element i vores forretning skulle være en krystalklar holdning til, at vi altid vil gå den ekstra meter for at sikre os de mest tilfredse kunder. Dette kombineret med vores vision om, at sammensætte produkter af den maksimale tilgængelige kvalitet, til markedets skarpeste priser med baggrund i meget store indkøb. Vi var dengang som i dag helt klar over at det mest afgørende, var opbakningen fra alle jer som hvert år vælger os, hvilket vi igen vil sige mange tak for.

​Derfor vil vi hvert år udtrække 3 af kalenderårets kunder.

  • Årets største tak: værdien af den fakturerede portløsning.
  • Årets næststørste tak: en 10 årig serviceaftale.
  • ​Årets tredjestørste tak: en 5 årig serviceaftale.   


​Alle fakturaer udstedt i det pågældende kalenderår i perioden 01.01.2023-31.12.2023 er med i puljen.

Vinderne får direkte information og offentliggøres 31.01.2024

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Relateret indhold:

Gør som Jan Pytlick og over 50.000 andre​ glade familier

Køb en port fra Skjold Porte ApS!​

"Jeg valgte selvfølgelig også Skjold Porte som min leverandør" - Jan Pytlick, Fyn

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Søg efter porte, skinnesystemer, tilbehør og meget mere.