Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Årets portløsning

Som ny kunde hos Skjold Porte får du muligheden for, at blive den glade ejer af årets portløsning. Uanset om det drejer sig om leverance af en enkelt eller flere porte, som er faktureret i kalenderåret, så deltager du i puljen med din samlede ordre som gevinst.

​Årets portløsning er som sådan ikke tænkt som en konkurrence, men fra vores side mere som en uforbeholden KÆMPE STOR TAK til de tusindvis af kunder, som hvert år vælger Skjold Porte.​

  • ​Det er nemlig takket være alle jer, som ved valget af Skjold Porte som jeres foretrukne leverandør, gør det muligt for os at fastholde det simple koncept: maksimal kvalitet til markedets skarpeste priser.
  • ​Fordi det er de massive mængder af portløsninger, vi hvert år leverer og monterer overalt i Danmark, som gør forskellen og netop gør det muligt for os at fastholde konceptet og udbygge vores position som en absolut førende leverandør af porte på markedet.

​For mere end 15 år siden fostrede og investerede vi i idéen om, at det bærende element i vores forretning skulle være en krystalklar holdning til, at vi altid vil gå den ekstra meter for at sikre os de mest tilfredse kunder. Dette kombineret med vores vision om, at sammensætte produkter af den maksimale tilgængelige kvalitet, til markedets skarpeste priser med baggrund i meget store indkøb. Vi var dengang som i dag helt klar over, at det mest afgørende var opbakningen fra alle jer, som hvert år vælger os, hvilket vi igen vil sige mange tak for.

​Derfor vil vi hvert år udtrække tre af kalenderårets kunder.

  • Årets største tak: værdien af den fakturerede portløsning.
  • Årets næststørste tak: en 10-årig serviceaftale.
  • ​Årets tredjestørste tak: en 5-årig serviceaftale.


​Alle fakturaer udstedt i det pågældende kalenderår i perioden 01.01.2024-31.12.2024 er med i puljen.

Vinderne får direkte information og offentliggøres 31.01.2025.

Kontakt os

Ring til os på:

Sociale medier

facebook-1  instagram

Skjold Porte ApS

CVR​: 37095478

Linåvej 60, 8600 Silkeborg​

Klik her for rutevejledning